Ellen M. Lundereng

Ellen Lundereng er senioerrådgiver  ved Møller Kompetansesenter og kordirigent for Kor Læne ved Nyborg skole i Trondheim. Hun er i dag leder av prosjektet Tegnsang.

Hun ble i 2007 tildelt prisen som Årets barnekordirigent. Hun har ifølge en pressemelding fra Norges Barne- og Ungdomskorforbund (NOBU) utmerket seg  med metoder der sang og musikk benyttes for å fremme egenskaper som er vesentlig innenfor området hørsel og språk.  Hennes grunntanke er at korsang er en aktivitet der alle barn skal kunne delta, uavhengig av vanskeområder. 

Les mere om prisutdelingen her.

Turid R.Skei

Turid Skei er lærer og ansatt ved Nyborg skole i Trondheim. Hun er også sammen med Ellen kordirigent for Kor Læne ved Nyborg skole.  Hun er i dag en av to ledere med i prosjektet Tegnsang. Turid har sammen med Ellen ledet Kor læne gjennom 7 år.

Turid og Ellen har sammen arbeidet med barn med hørselstap på trinnet og gjort seg mange erfaringer med bruk av musikk og tegn som visuell forsterkning. Turid og Ellen har sammen skrevet et idehefte med tittelen: "læringsstiler, et idehefte med fokus på barn med hørselstap på småskoletrinnet". Heftet ligger ut på Trondheim kommunes nettside.